25 February, 2012

Rubrika: A, kas ten po lova tupi? 2011-ųjų Šventoji Vandenų Trejybė


Žinau žinau, buvau pati blogiausia blogerė užmiršusi savo Dykinėtojus. FEAR NO MORE! Jūsų taip išsiilgta rubrika grįžta su trenksmu, sukeldama cunamio bangą ir į krantą išmesdama tris vandenų monstriukus.

Misteris Spalis: Abaia

Jeigu lankysitės Melanezijoje (aha, aš irgi pirmą kartą apie tokią išgirdau) šiukštu nesusiruoškite gėlavandenių padarų žvejybon. Sakoma, kad Fidžio, Solomono ir Vanuatų salose telkšančių ežerų dugne gyvena milžiniškas ungurys, kuris įtikėjęs, jog ežero gyventojai yra jo vaikai, kiekvieną ketinantį išsivirti žuvienės užmuša didžiule potvynio banga ar staigiu galingu lietumi.

Misteris Lapkritis: Afanc

Nepatikėsite, bet Velso kalvose gyvena ne tik avys ir ryži vyrai. Nusprendę išsimaudyti vietiniame ežeriuke būkite atsargūs, nes galite netikėtai užlipti Afanc ant uodegos. Legendos pasakoja, kad Llyn yr Afanc ežere gyvenęs plėšrus siaubūnas panašus į bebrą, krokodilą ar driežą. Ežero gilumoje jis tykojęs neatsargių besimaudančių žmogėnų ir juos surydavęs. Kartą gretimo kaimo gyventojai sugebėjo metalinėmis grandinėmis išžvejoti Afanc ir perkelti jį į Llyn Cwm Ffynnon ežerą, kur jis iki šiol tyko savo aukų.

Misteris Gruodis: Akhlut

Ties Beringo jūros, Aliaskoje krantais gyvena nežmoniško dydžio orka žudikė Akhlut gebanti pasiversti milžinišku vilku, kurio pagrindinis grobis – žmonės. Jei bevaikštinėdami snieguota pakrante išvysite vilko pėdsakus pasibaigiančius artimiausios ledo lyties kraštu... BĖKITE!

Užsidarykite langus ir užsirakinkite duris, laikas miegoti...

3 comments:

  1. Nu man ta orka patiko kažkaip. Toks savotiškas vilkolakis =D O dėl ungurio tai jo, negerai. Aš ungurius labai mėgstu, jaučiu pirmoj vietoj meniu jo atsidurčiau už tai...

    ReplyDelete
  2. Tai, kad tie visi Aliaskos vilkai = huskiai, kuriems taip ir norisi paausius pakasyti ]:}

    ReplyDelete
  3. aha, su tais taškiukais virš akių, kad atrodo pikti visą laik kažko. Awesome pups.

    ReplyDelete